RÓLUNK

A FitCandy, a diétás édességek szakértője. Egy cukormentes cukrászda, ahol minden egészséges, szénhidrátcsökkentett, diétás és alakbarát. Termékeink kézművesen, válogatott, prémium minőségű alapanyagokból készülnek, szívvel, lélekkel, szakértelemmel.

 

Cukrászdánk és látvány-műhelyünk a 13. kerületben található. Itt készülnek helyben a finomabbnál finomabb proteines, kollagénes desszertek, diétás torták, formatorták, kekszek és sós termékek. Rendelésre hagyományos termékeket is szívesen elkészítünk, de fő profilunk az egészséges, szénhidrátcsökkentett, cukor-  glutén- és tejmentes irányvonal.

 

Termékeink dióféléket, glutént és szezámmagot is felhasználó üzemben készülnek!

 

A FitCandy by Sylvia Jarjabka 2018 februárjában jött létre, amellyel egy álmom vált valóra. Mindig is fontos volt számomra az egészséges táplálkozás és a sport. Hosszú évek óta a mindennapjaim része a fitness, ahol versenyzőként is kipróbáltam magam. Végzettségem szerint magyar- és alkalmazott irodalomtudomány szakos bölcsész vagyok, éveken át dolgoztam kommunikációs területen, de 2017-ben úgy döntöttem, hogy a hobbim lesz a megélhetésem. Dolgoztam személyi edzőként és táplálkozás-tanácsadóként is. Így a táplálkozás és az alakformálás területén megszerzett tudásomat a süteményeink megalkotásában is kamatoztatom, termékeinket a fitness, szépség, egészség jegyében készítjük el Neked.

 

A mi édességeinkkel nem kell lemondanod az édes a ízekről, akkor sem, ha diétázol! Sőt, termékeinket cukorbetegek, inzulinrezisztensek és ételallergiával élők is fogyaszthatják.

 

Nézz be hozzánk, és élvezd velünk az ízeket, bűntelenül!