Ismerj meg minket!

A FitCandy, a Diétás Édességek Szakértője, a Diétás Kávékülönlegességek Specialistája. Elnyertük az Év legfittebb cukrászdája díjat, valamint mi lettünk az Év kutyabarát cukrászdája különdíj nyertesei is 2018-ban.
Egy cukormentes cukrászda vagyunk, ahol minden diétás, mentes, fitt és alakbarát. Termékeink kézművesen, válogatott, prémium minőségű alapanyagokból készülnek, szívvel, lélekkel, szakértelemmel.

A FitCandy édességeivel nem kell lemondani az édes ízekről diéta alatt sem! Sőt, termékeinket cukorbetegek, inzulinrezisztensek és ételallergiával élők is fogyaszthatják. (Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy termékeink glutént, dióféléket, földimogyorót, szezámmagot is felhasználó műhelyben készülnek.)

A FitCandy immár 3 helyen is fellelhető Budapesten. És itt még nincs megállás.

Első cukrászdánk és látvány-műhelyünk a 13. kerületben található. Ott készülnek helyben a finomabbnál finomabb diétás sütemények, proteines, kollagénes desszertek, a mentes fagyi (szezonálisan), diétás torták, formatorták, kekszek, és sós termékek. (Cím: 1138 Budapest, Viza utca 9.)

Második üzletünk 2020. májusában nyitottuk. Ezzel a FitCandy sütik már a budai oldalon is megjelentek, mégpedig egy igazán forgalmas és központi helyen, a Mammut mögött található gasztrosétányon. Ebben az üzletünkben a sok-sok diétás finomság mellett mentes gombócos fagyival is várjuk vendégeinket, melyet akár az üzlethez tartozó teraszunkon is elfogyaszthatnak a vásárlók.
(Cím: 1024 Budapest, Lövőház utca 21., Mammut mögötti gasztrosétány)

Harmadik üzletünk a Pitypang Cukrászda nevet viseli, amelyet a hagyományos finomságok kedvelőinek álmodtunk meg. Megtaláljátok: 1138 Budapest, Párkány utca 8-as szám alatt. Bővebben a Pitypang Cukrászda fül alatt olvashattok róla.

Kezdetek

A FitCandy by Sylvia Jarjabka 2018 februárjában jött létre, amellyel egy álmom vált valóra. Mindig is fontos volt számomra az egészséges táplálkozás és a sport. Hosszú évek óta a mindennapjaim része a fitness, ahol versenyzőként is kipróbáltam magam.

Végzettségem szerint magyar – és alkalmazott irodalomtudomány szakos bölcsész vagyok, éveken át dolgoztam politikai kommunikációs, majd turisztikai kommunikációs területen, de 2017-ben úgy döntöttem, hogy a hobbim lesz a hivatásom. Dolgoztam személyi edzőként és táplálkozás-tanácsadóként is. Így a táplálkozás és az alakformálás területén megszerzett tudásomat a süteményeink megalkotásában is kamatoztatom, termékeinket a fitness, szépség, egészség jegyében készítjük el vendégeinknek.

Kutyabarát hely vagyunk!

Érdemes hozzánk benézni, akár a négylábú kedvencekkel együtt is (a 13. kerületi üzletünkbe, valamint a Lövőház utcai egységünkbe is), hiszen a FitCandy kutyabarát hely, így a kutyusokat is nagy szeretettel várjuk hozzánk sütizni a gazdikkal.

Média megjelenések

  • tv2 fitcandy

Rólunk írták

A bűntudatmentes nassolás kánaánja- a FitCandy cukrászdában jártunk – viblance.com

Elolvasom a cikket!

Diabéteszeseknek, testépítőknek, fogyókúrázóknak – lokal.hu (15. oldal)

Elolvasom a cikket!

Esküvő Trend magazin – eskuvo-trend.hu (15. oldal)

Elolvasom a cikket!

FitCandy, a diétás édességek szakértője – kutyabarat.hu

Elolvasom a cikket!

Kedvenc kutyabarát cukrászdáink – kutyabarat.hu

Elolvasom a cikket!

Borlovagok magazin (36. oldal)

Elolvasom a cikket!

Alakkímélő és isteni finom – Diétás Rákóczi-túrós tart – funzine.hu

Elolvasom a cikket! Read the article!

Három hely, amit jó szívvel ajánlunk a cukorbetegeknek – funzine.hu

Elolvasom a cikket! Read the article!

Viszonteladóknak

A FitCandy lehetőséget biztosít viszonteladók számára FitCandy termékek rendelésére, moderált mennyiségben.
Érdeklődni az info@fitcandy.hu e-mail címen lehetséges.
Franchise-csatlakozásra egyelőre nincs lehetőség.

Partnereink

A FitCandy a Diétás Édességek Szakértőjeként a fitt életmód, a diétás, mentes étkezés elkötelezett híve és úttörője. Ezért szívesen veszünk részt és szívesen állunk és csatlakozunk olyan kezdeményezések, csapatok, vállalkozások mellé, amelyek az egészséges életmód jegyében, a mentes és diétás táplálkozás valamely területén, vagy akár a sport, fitness világában tevékenykednek.

Az elmúlt 2 évben részt vettünk több sportfesztiválon, ott voltunk gasztro-rendezvényeken, divatbemutatókon, állatvédő eseményen, könyvbemutatón és koncerten is.

Együttműködő Partnereink