Rendezvények, esküvők

Rendezvényekre, esküvőkre vállalunk köszöntő ajándék, torta, valamint desszertasztal-készítést is. Termékeinket igény szerint a kívánt helyszínre szállítjuk (Budapestre és környékére). Vendégeink imádják a FitCandy kézműves termékeit, aprósütijeit, kekszeit, bonbonjait. Látványos CupCake-eket, Cake Pop-okat is készítünk. Természetesen őket is diétásan, exkluzív kivitelezéssel, prémium minőségben kínáljuk.

Jegyeseknek

A FitCandy-vel álmaid esküvői tortáját is megtervezheted, mindezt akár diétás, mentes kivitelben. A minket felkereső jegyeseknek maximális odafigyelést, kiváló minőséget, rugalmasságot, kreatív ötleteket és ínycsiklandó íz kombinációkat ajánlunk. A Pároknak lehetőséget biztosítunk tortakóstolásra is, a helyszíni konzultáció során minden apró részletet leegyeztetünk, ha szükséges, ízeinket a Jegyesek kéréseinek megfelelően tovább csiszoljuk. A torták helyszínre szállítását is vállaljuk Budapesten belül.

Nálunk lehetőség van továbbá hagyományos termékek, torták rendelésére is, hiszen a Pitypang Cukrászdán keresztül a cukros termékeket is meg tudjuk valósítani. Kóstolót, konzultációs lehetőséget ez esetben is biztosítunk.